Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makrillåda

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En enkel fisklåda på makrill

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen, skär tomaterna i skivot, skär löken i skivor. Smöra en eldfast form och ställ ett lager skivad potatis mot formsidan, fyll på med ett lager skivad tomat och skivad lök. Avsluta med en makrillfilé. Forstsätt med nya lager potatis, tomat, lök och fisk tills formen är fylld. Salta.
  2. Häll grädden över och grädda i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.