X

Malet kött recept

Laddar...
Din sökning gav 58 träffar
Gratinerade köttbullar, Supergoda

Oj va gott. En bra variant till vanliga köttbullar och spaghetti eller köttfärssås och spaghetti. Tomatsåsen finns där, så även köttfärsen, men en liten roligt tvist på det! Supergott och spännande. J..

Köttfärs-muffins

Goda och lättlagade köttfärs-muffins som passar som tilltugg vid kaffe- eller tépausen. Passar också bra till lunchen med en god sallad till.


Chili con carne

Chili con carne är en känd mexikansk maträtt. Det är en gryta kokt på bönor – vita, bruna eller svarta – dessutom innehåller grytan kött, helt eller malet, lök och tomater, allt starkt kryddat med chi..


Chorizo, hemmagjord

En riktig god chorizo är svår att få tag på, sen vet man ju inte vad den är gjord på? Detta recept kommer från Mexico, mycket biligare blir dom också, men en korvstoppare är ett måste.
Saffranskroppkakor

Kroppkakor är gott så varför inta prova med lite saffran i! Frys in och ta fram till julbordet. Stek dom lätt i stekpanna före servering!
Smarrig svamp och skinkpaj

Hur ljuvlig som helst. Var beredda den kommer att ha strykande åtgång, i alla fall har den det i mitt hushåll. Fyllningen kan ändras beroende på vad som hittas i kylskåpet, själv gillar jag bäst när d..