Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makaronisoppa med malet kött

(2 kommentarer)  
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

God soppa som passar både till vardag och lite finare tillfällen. Räcker åt många personer. (10 liters kastrull)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen tillsammans med löken i stekpanna.
  2. Koka vatten, ca halva kastrullen. Lägg i buljongtärningarna.
  3. Tillsätt osten, och låt småputtra tills osten har smält. Tillsätt sedan färsen, och de frusna grönsakerna. Lägg till sist i makaronerna.
  4. När makaronerna är mjuka, krydda med svartpeppar, 1- 1 ½ klyfta vitlök och salt. Smaka av.
  5. Tillsätt 2 dl matlagningsgrädde just före servering. Garnera med persilja.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tinjep 14 juni 2012

    Gott! Speciellt barnen tyckte om den :)

  • sofiestr 14 juni 2012

    Vad roligt att det smakade!:) man kan lite experimentera med mängderna för att få det att smaka som man själv bäst tycker om!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.