Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockansk köttgryta med kronärtskocka

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mycket god gryta som vi verkligen uppskattade här hemma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj köttet och skiva i lagom bitar. Slå oljan i en gryta och lägg i köttet tillsammans med kryddorna, skivad lök, vitlök och skivade tomater, rör om och låt det puttra cirka 5 minuter. Tillsätt vatten så det täcker köttet, låt det koka i 20 minuter, lägg sen i en hel kronärtskocka i grytan ovanpå köttet och låt det koka i 15 minuter.
  2. Efter det lägg i gröna ärtor och låt koka i 20 minuter!
  3. Servera med vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.