Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mama Mias enchiladas

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag är ibland så less på vanliga tacos, den här rätten är ett bra sätt att variera tacosen på, samt kan man använda en del rester i detta också. Som vanligt - krydda efter smak - some like it hot...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen med tacokrydda enligt förpackningen, eller använd färdig överbliven tacofärs om du har mycket kvar från en annan dag.
  2. Sätt på ugnen på 225 grader. Ta en ugnsfast form och bottna med bakplåtspapper. Lägg ut tortillas ett par stycken.
  3. Blanda i annan skål crème fraiche, majjo och tacosås. Rör om ordentligt och smaka av, behövs det mer spice? Mer crème fraiche? Efter din smak.
  4. Fyll tortillas med färs, rulla ihop, lägg tillsammans i formen som typ crepes. Häll över crème fraicheröran. Toppa med riven ost och skivade jalapenos/paprika och skivade tomater.
  5. In i ugnen och gratinera ca 20 minuter, titta så det inte blir bränt.
  6. Servera med vanliga tacotillbehör - sallad, gurka, tomat, lök, majs etc.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.