Det finns lite andra recept på köttfärskebab men jag har lite annorlunda kryddor i min, det är självklart fritt fram att lägga till och dra ifrån. Brukar göra typ klyftpotatis till detta och servera med någon kall yoghurtsås, helst tzatziki. Det är också gott att passa på att ugnsbaka tomat eller vitlök (klyftor, halvor eller hel) på samma gång.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Egen kommentar - idag hade jag slut på köpt kebabkrydda, tog lite koriander, extra spiskummin, lite oregano och vegeta. Det blir nog fint.
Det var jättegott! Kommer att göra dessa igen. Det blev några över och dom tog jag dagen efter i pitabröd med sallad och tzatziki. Perfekt som lunch.
trevligt, min erfarenhet är också att det är bra att göra lite extra - de tål att värmas i micro till mellis eller annat dagen efter... Tack för kommentaren !
Idag serverat med Pitabröd, sallad, tomat, rödlök, o två oliak yoghurtsåser. Men att jag aldrig lär mig, gjorde ju på för lite färs igen.... Suck... det säger bara svisch så tar det slut.
Oj oj vad gott det här va! Tack så mycket för receptet, en klar 5! Serverade med strips och 'Alexandras underbara kebabsås' också sparat på Matklubben. Fest mitt på tisdagen!
Testade detta idag, med hembakta pitabröd. Jättegott men jag fegade med kryddorna. Nästa gång följer jag ditt recept till punkt och pricka ;)Väntar med betyget tills dess :)