Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mamma Opels fisksoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snart 46 år och aldrig gjort en fisksoppa... Vilken tur att detta var mitt första försök, smällgott! Självklart med vitlöksbröd och gott vitt vin till.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken. Fräs potatis och rotselleri i smör. Häll på 6 dl buljong och låt koka 15 minuter. Vispa sen sönder rotsakerna. Tillsätt purjolök, tomater, vitlök, apelsinjuice, saffran, timjan, brödkryddor, vin och crème fraiche. Låt koka i 10 minuter till. Salta och späd med ca 2 dl buljong. Servera med gott bröd och vitt vin!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ziizii 31 januari 2011

    Låter godare än många andra fisksoppor här. Ska prova så småningom. Men låter mycket gott ziizii

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.