Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas ansjovistårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det är världens godaste och enklaste ansjovistårta. även de som inte tycker om fisk äter denna tårta. Perfekt till påsk och midsommar, men även alla andra dagar om året.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka äggen och blanda ner crème fraiche, ansjovis, dill, senap, socker, vinäger och peppar. Fördela halva röran på två bröd som ligger bredvid varandra. Därefter lägger du ut två kakor till ovanpå tårtan och fördela resterande av röran på kakorna.
  2. Hacka gulan och vitan av ägget för sig, samt hacka löken fint. Lägg ett vackert mönster på tårtan över röran.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tulipanaros47 9 april 2015

    Det verkar väldigt gott, men tyvärr förstår i alla fall jag inte hur tårtan ska byggas upp. Kan du beskriva det tydligare?

  • Neta71 9 juni 2015

    Det är lättare än vad du tror. Följ bara instruktionen så fixar du det. Det blir bara två våningar. :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.