Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas goda köttfärslimpa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel men god middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ströbröd, mjölk, grädde, salt och vitpeppar. Låt massan stå och dra några minuter. Blanda sedan i ägget.
  2. Skär soltorkade tomaterna i småbitar och hacka/mosa fetaosten. Blanda ihop allt med köttfärsen och häll i kryddorna och vitlöks- och örtmarinaden och blanda väl. Häll över ströbrödsröran och blanda ihop allt till en smet. Smörj en ugnsform och forma köttfärsen till en limpa. Grädda i ugnen ca 40 min på 200 grader.
  3. Serveras med potatisklyftor eller kokt potatis, gräddsås och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.