Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas kålpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min man säger att det är kålsoppa men det är det inte för soppa är lösare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva upp kålen i bitar och bryn dom tillsammans med lite socker i en stekpanna.
  2. Blanda mjölk, ströbröd, salt och peppar och köttfärsen i vid bunke.
  3. Blanda ner den brynta kålen och "hacka" ut det i en stor ungssäker form, ev långpanna. Häll över lite av buljongen och "rör" om.
  4. Ställ in den nästan längst ner av ugnen på 200-225 grader.
  5. Rör om då och då och häll på mer buljong, det ska inte bli torrt. Ca 1 timme i ugnen eller till kålen är mjuk.
  6. Jättegott med kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.