Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas skinklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Den här lådan gjorde alltid mamma på sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

Värm grädden eller gräddmjölken till äggstanningen och låt den får svalna. Hacka sedan löken, skär skinkan och potatisen i tärningar. Lägg ärter och morötter, skinka, lök och potatis i en smord ugnsform. Vispa äggen till äggstanningen lite lätt och tillsätt den avsvalnade grädden. Salta och peppra, häll äggstanningen i formen och sätt in i ugnen i 200 grader i c:a 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.