Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas sockerskorpor

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Det här är skorpan som man tar en av och sen är det kört. Fingrarna tillbaka i burken efter fler. Jättegoda och mycket lättbakade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mjöl, bakpulver, kardemumma och socker körs runt i matberedaren. Tillsätt smör och mjölk. Kör till en slät deg. Rulla små bollar och grädda dem i 175 grader i 5 minuter i ugnen.
  2. Låt svalna men ej kallna. Gaffla itu dem i 2 delar. Torka dem i ugnen på 100 grader 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cuddly96 19 mars 2014

    Hej hallå! Jag bakade dina sockerskorpor i dag och dom blev super goda!!! Lätta och snabba att göra och försvinnande goda, så det får till att bli ett nytt bak om några dagar.. ;)

  • lillawe 20 oktober 2014

    Hej! Vilka goda och lättbakade sockerskorpor! De räcker knappast till jul....:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.