Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mamsell Öbergs gäddfärs

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Servera med kokt potatis och svampsås.

Ingredienser

Instruktioner

Finmal gäddfilén. Blanda med övriga ingredienser. Häll i smörad och bröad form. Ställ i vattenbad i ugnen, 200 grader i ca en timme.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ErikLithander 19 februari 2009

    Måste det vara gädda? Vad skulle man lämpligast kunna ha istället? Erik

  • Jonaman 22 februari 2009

    Jag har bara ätit den med gädda, men prova gärna någon annan fisk och berätta om det blev gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.