- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Denna brukar jag vispa ihop när det är VÄLDGIT bråttom.
Går att variera med fläskfilé och krydda efter behag.
Man tar det man har.
Instruktioner
- Dela kycklingfilén i små bitar, bryn filén i en gjutjärnsgryta, eller liknande, lägg i löken som är finhackad.
- Skär/klipp bacon i bitar och stek i stekpanna, lägg bacon i grytan med kycklingen och löken.
Salta och peppra efter behag.
- Lägg i fond, alt. kycklingbuljong, samt grädden, vitlök , Dragon (eller favorit kryddan).
- Småputtra i 5 - 15 min. VIKTIGT att smaka av, om man behöver mera dragon alt. annan örtkrydda/vitlök/buljong.
- Sist lägger du i ostarna, så att de smälter. Rör om ordentligt.
Servera med pasta/ris och en sallad.
Publicerat den
27 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar