Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Man tar det man har gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna brukar jag vispa ihop när det är VÄLDGIT bråttom. Går att variera med fläskfilé och krydda efter behag. Man tar det man har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfilén i små bitar, bryn filén i en gjutjärnsgryta, eller liknande, lägg i löken som är finhackad.
  2. Skär/klipp bacon i bitar och stek i stekpanna, lägg bacon i grytan med kycklingen och löken. Salta och peppra efter behag.
  3. Lägg i fond, alt. kycklingbuljong, samt grädden, vitlök , Dragon (eller favorit kryddan).
  4. Småputtra i 5 - 15 min. VIKTIGT att smaka av, om man behöver mera dragon alt. annan örtkrydda/vitlök/buljong.
  5. Sist lägger du i ostarna, så att de smälter. Rör om ordentligt. Servera med pasta/ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.