Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandel och blåbärs cheesecake

 
Skriv ut

En riktig somrig cheesecake med mandelbotten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa beskiverna fint i en mortel eller matberedare. Blanda med smöret. Tryck ut i tårtformen med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Ställ kallt. Rör samman ost och florsocker försiktigt.
  2. Vispa grädden och vänd ner försiktigt ner den i ostblandningen. Vänd ner blåbärssylten lite slarvigt och klicka ner smeten i formen. Ställ kallt ett par timmar. Lossa tårtan försiktigt. Ganera med blåbår och rostad mandelspån ca 10 bitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.