Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandel och caschewrutor

 
Skriv ut

Saftiga och lite söta bröd utan att de innehåller något socker. Cashewnötter är lite söta i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Mal mandel och nötter till ett fint mjöl och blanda med bakpulver, olja, pepparkakskryddor och fiberhusk. Häll i kesella och blanda till en geggig smet. Tillsätt äggen och rör runt.
  3. Lägg smeten på en plåt med bakplåtspapper och sprid ut den så att den blir ca 1 cm tjock. Strö över sesamfrön.
  4. Grädda i ugnen ca 10 minuter eller tills brödet fått fin färg. Låt svalna på galler och skär i rutor. Förvara brödet i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.