Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandel och saffranskakor med vit choklad

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Bjud på dessa små läckerheter till glöggen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160°.
  2. Arbeta samman smör, salt, saffran och mandelmassa i matberedare. Tillsätt äggen ett i taget.
  3. Sikta ner vetemjölet i massan. Avsluta med att vända ner citronskalet och chokladknapparna.
  4. Klicka upp smeten i madeleineformar, ser ut som snäckor i rad. Finns på IKEA eller i små knäckformar.
  5. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Baka av i 8 minuter, tills kakorna är gyllengula.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.