Mandelbotten recept

Laddar...
Din sökning gav 71 träffar

Bärbakelser med mandelbotten och ..

Perfekt dessert som kan varieras med de bär eller frukter som finns för tillfället. Bottnarna, som görs i mazarinformar för engångsbruk, kan du ha färdiga på lut i frysen eller skafferiet. Sedan är ..


Tårta på chokladmandelbotten

Den här tårtan är god året runt. Kakaon lyfter fram smaken på sommarbären. På bilden ser du hallon, blåbär och jordgubbar. Under vintern dekorerar du tårtan med de bär som finns då, t ex kiwi, sharonf..Mandeltårta med äggkräm och chokl..

Denna kakan är underbart god och enkel att göra. Mandelbotten kan med fördel göras tidigare och fryses ned innan den serveras då den tinar snabbt. Äggkrämen och chokladtoppingen görs samma dag som kak..

Whiskeybiskvier

2 goda ting i en. Kan förvaras tätt förslutna i kylskåp högst en vecka, går även att frysa några dagar under plast, ta fram, doppa i choklad och dekorera. Serveras med fördel till ett glas fin l..

Härlig mandeltårta med smör- och ..

Kombinationen krämigt och frasigt, syrligt och sött är oemotståndlig! När tårtan är nygjord är bottnarna frasiga. Den blir mjuk efter ca 1 timme, men tårtan är lika god! Det är bra om tårtan får stå i..Kinesfrestelser

Vackra bakverk med mustig chokladtryffel och fräsch apelsinmousse som garanterat får hem anor från orienten.Jordgubbs och hallonglasstårta me..

Tårtan kan göras en vecka före festen och förvaras i tårtformen i frysen. Bred grädden runt kanterna och sätt på kexen kvällen innan, ställ tillbaka formen i frysen. Garnera samma dag


Små chokladbiskvier

Älskar chokladbiskvier och brukade inhandla 1, 2 eller 3 stycken, inte samma dag då. Så glupsk är jag väl inte heller! Dessa är naggande små, men farligt goda! Ur kokboken "Sött sweet dulche". Det en..