Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrigt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en smord form. Smält lite smör, blanda i ströbröd och mandelflarn. Det ska bli relativt tjock. Täck ovansidan av fisken. Häll lite grädde runt om fisken. Grädda i 200*C, tills fisken är genomstekt. Ca 20-30min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aynjoh 12 augusti 2014

    Har haft den här fisken till middag idag. Omtyckt av alla. Saknar i receptet salt och peppar, vilket jag använde. Kommer att göras fler gånger. Hade potatismos till med parmesanost. Tack för receptet. En klar femma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.