Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfisk i ugn

(2 kommentarer)  
Mandelfisk i ugn Mandelfisk i ugn
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod och lättlagad fiskrätt för den hungrige.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 200 grader. Låt fisken tina något, så att den går att skiva i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg dem intill varandra i en smord ugnssäker form och salta lite på dem.. Blanda det flytande margarinet med ströbröd, mandel, gurkmeja, salt, pressad vitlök och persilja. Bred blandningen över fisken. Sätt in formen i mitten av ugnen och gratinera i ca 25 minuter. Servera med kokt eller pressad potatis och broccoli eller brytbönor och/eller finrivna morötter. Rör ihop fisksåsen och servera den till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • christian21mars 14 juni 2012

    change text

  • NinaAmanda 7 mars 2013

    Jättegott! Jag hoppade över fisksåsen och hällde istället smält smör över potatisen. Riven morot passade även väldigt bra till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.