Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelmasseringar från Tunisien

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Glutenfria godbitar med mandel och pistage.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda mald mandel och florsocker, tillsätt äggvita och rosenvatten, lite i taget. Rör hela tiden. Smeten ska inte bli för torr, men inte heller för klibbig, det ska gå att forma små bollar utan problem.
  3. Platta ut varje boll till en liten korv och forma till en ring. Pudra lite florsocker på och dekorera med två pistagemandlar.
  4. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.