Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelvåfflor med skaldjurssallad Lchf

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Riktigt gott även utan musslorna.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg, vispgrädde och vatten. Tillsätt mandelmjöl och fiberhusk under fortsatt vispning. Rör ner smält kokosfett/smör, bakpulver och salt. Smörj det varma våffeljärnet ordentligt. Fäll igen locket så järnet blir riktigt varmt igen innan smeten läggs i. Smeten blir ganska fast, så bred ut den med en slev. Grädda våfflan gyllenbrun. (8 st.) Skala räkorna. Blanda med musslor och majonnäs. Hacka rödlöken och blanda ner. Smaka av med salt och peppar. Servera de nygräddade våfflorna med salladsblad och skaldjurssalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.