Mango curry-bröd med fetaost och spenat recept

Laddar...
Din sökning gav 639 träffar
Fiskbullar i curry

Jag älskar fiskbullar. Att fiskbullarna är i currysås, gör inte saken sämre :-) Det här är jättegott, om man tycker om fiskbullar förstås.
Indiskinspirerad hönssoppa med cu..

Här är ett recept på en fantastisk hönssoppa som värmer i höstmörkret. Soppan, som är både god och mustig, var en stående favorit på köksbordet när jag växte upp. Om du gillar långkok, är det här ett ..


Kycklingsoppa med zucchini och cu..

Smakrik och mycket god! Kycklingrester från gårdagen, en halv zucchini som det var dags att äta upp och gräsmattan prickig av fallfrukt - det är upphovet till familjens nya favoritsoppa.

Curry- och lammfärssoppa

Igår hjälpte jag min mamma att städa på vinden...och i tidningen Husmodern nr 48 från 1976 hittade jag det här receptet...Idag 2010-01-07 kokade jag soppan...en god och välsmakande soppa är det!Paj med fetaost, lök och skinka

En saftig paj med fetaost, lök och skinka. Paj är en av mina favoriträtter. Det går att variera efter tycke och smak. Det är bara fantasin som tryter ibland för mig.


Winets marinerade kycklinggratäng..

Hej på er gourmander, jag gjorde om receptet "Het kycklinggratäng med mango chutney" en hel del, för jag tyckte det fattades lök och vitlök och paprika bl.a. Sen ville jag lägga kycklingfilén i nån s..