Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango chutney

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

perfekt att ha i grytor och i pajer m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Bryn socker till en ljus karamell i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt den hackade rödlöken, chili, ingefära och senapsfrö. Slå på vatten och bägge sorters vinäger. 2. Tillsätt frukterna och sjud allt i ca 30 minuter utan lock (tills det tjocknar). Rör ned den klyftade rödlöken och koka ett par minuter. 3. Kyl och rör ned tomatklyftor och den färska koriandern, smaka av med salt.
  2. Denna indiska chutney håller ca en vecka i kylen och är ett utmärk till matträtter där man vill lite hett och sötsurt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.