Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango chutneygryta med fläskytterfilé

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskytterfilén i mindre bitar. Fräs den och grönsaker i omgångar, krydda.
  2. Lägg alla ingredienser utom redningen i en gryta. Låt puttra ca 7 minuter. Rör ner maizena, koka upp. Servera med ris och en sallad

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Runan 22 mars 2009

    Har gjort denna gryta i helgen . Den var faktiskt jättegod. Tack för receptet ! Hälsningar Inga-lill

  • gittan47 2 maj 2009

    Hej vill bara berätta att jag nu har provat ditt resept och jag tyckte det var super gott. Det kommer att göras många gånger. Tack för det. Jag ger 5 av 5 möjliga poäng. Ha en bra helj. Gittan

  • Lennart_58 19 augusti 2009

    Kan bara ge ett betyg för denna rätt, det bästa, mmmmm.

  • Tutish 22 september 2009

    Fantastiskt gott!! Vi hade lite 3dl vispgädde och lite mer mjölk istället eftersom att vi gjorde 1½sats, gick jättebra och var hur gott som helst!! Tack:) Kommer nog att göras igen...

  • MosterA 12 september 2010

    Jodå, den var god. Kanske lite "lam" i smaken bara. Får ha i någon mer krydda nästa gång.

  • Sandtroll 23 februari 2012

    Superenkelt och supergott! Jag gjorde lite större mängd sås än i receptet och hällde i några teskedar sambal oelek. En maträtt som kommer göras igen! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.