Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango ChutneyTofu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mango chutney! Boom! Vitlök! Boom! Chili! Boom! Kärlek- vid- första- tuggan! Boom! Det här är en livsfarligt god och enkel rätt som fullständigt exploderar så fort du får in den i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna tofun och blanda med maizenan i en skål. När tofun är helt täckt steker du den i generöst med rapsolja tills den blivit härligt frasig och gyllenbrun. Låt tofun rinna av på lite hushållspapper och häll bort överflödig olja ur pannan.
  2. Riv ingefära och finhacka vitlöksklyftor och röd chili. Blanda med apelsinsaft, mango chutney, olivolja och sojasås i en skål. Häll tillbaka tofun i stekpannan och häll över såsen. Låt allt bubbla i 2 minuter.
  3. Servera grytan med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.