Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango, lime och avocadosalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

n "höjdare" till allt grillat...fisk, kött eller skaldjur. En absolut favorit att laga många gånger!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina mangon om du köpt den frysta, hacka rödlök, tärna avocadon och chilin. Blanda ihop. Riv skalet på limen på finaste sidan av rivjärnet och pressa ur saften över de övriga ingredienserna. Salta något, ett par varv med svartpepparkvarnen.
  2. Låt alltihop stå och dra några minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pedalen1965 2 augusti 2008

    Mycket mycket gott! Åt den till grillade laxfiléer och chevapchichi. Uppfriskande smak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.