Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango slaw

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Coleslaw i all ära, men ibland är det gott med något fräscht och fruktigt till det grillade, då är den här färgpaletten klockren!

Ingredienser

Instruktioner

Riv moroten, strimla mangons fruktkött och hacka rödlöken fint. Blanda i en skål tillsammans med den strimlade rödkålen. Blanda även ner limesaft, rödvinsvinäger, olja, finhackade cashewnötter, salt och peppar. Låt stå i 15 minuter innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • nilsalsatra 9 juli 2015

    Hej! Later gott, men vilken mango menar du? Har i Filippinerna dar jag bor finns det allt fran jattesota till nast intill citronsura mango...

  • Fin 12 juli 2015

    Det är mer den söta mangon som blir godast. Men gillar man lite surare så funkar det säkert bra också. Jag brukar använda den sötare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.