Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Järpar med ajvar och mangochutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla och goda järpar

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka den gula löken. blanda ner ajvar, mangochutney och ägget. Rör sedan ner färsen och smaka av det med salt och peppra. Forma smeten till avlånga järpar eller biffar om man så vill. Stek dem i smör tills de är genomstekta. Jag brukar servera dem med bulgur och tsatsiki.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Karinjanna 21 december 2011

    Dessa gillade vi! God smak som passade bra till tzatziki.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.