Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangofisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Söt fiskrätt med lite hetta i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Fräs i olja några minuter i en gryta tills löken är mjuk, tillsätt currypasta och fräs lite till.
  2. Finhacka mangon och rör ner tillsammans med kokosmjölk i grytan. Koka ca 5 min tills det börjar tjockna. Smaka av med salt och peppar. Skär fisken i mindre bitar och lägg ner i grytan, sjud under lock i ca 5 min.
  3. Grovhacka koriander och strössla över grytan, servera med något varmt bröd, gärna indiskt, tex. Chapati eller Naan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.