Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangokräm med bär och vaniljglass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lättlagat, snabbt och underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna i en mixer men spara hälften av glassen och lägg den i botten av dessert-skålen. Häll sedan blandningen över glassen. Garnera med hallon, blåbär, mandel och den rivna chokladen.
  2. Redo att serveras. Läggs upp direkt innan servering. Mangokrämen kan du göra tidigare och låta stå i kylen. Glöm bara inte att röra om i den innan den läggs upp i skålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.