Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En smidig och urgod middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn den på svag värme. Häll i en kastrull och tillsätt vatten, soya, buljong tärning och sambal oelek. Låt koka i 20 minuter. Tillsätt därefter den hackade purjolöken, creme fraiche, mangon och mango chutney. Koka i 5-10 minuter.
  2. Servera med ris och en god sallad!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • NewDown 24 mars 2008

    Kanongott, gjorde den dock barnvänlig och hade bara en knivsudd sambalolek i, tillsatte även hackad röd paprika...mmmm vad gott det var.

  • Legoli 31 maj 2008

    Bland det godaste jag ätit, gjorde den riktigt stark och härlig. Behövde dock inte koka mer än max 5 min allt och allt då kycklingen var färdigstekt.

  • Biila 4 september 2009

    Jätte gott :) tackar för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.