Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangokyckling som i Indien

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I det här indiska receptet lagas kycklingen i en söt och krämig mangosås, en ljuvlig måltid serverad med ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg lök, vitlök, ingefära och olja i en mixer eller matberedare och mixa till en jämn pasta.
  2. Hetta upp en teflonstekpanna på hög värme och fräs lökpastan 4-5 minuter tills gyllene. Blanda ner curryn och fräs under omrörning cirka en minut, tills curryn börjar dofta. Lägg i kycklingtärningarna och bryn dem 4-5 minuter tills väl brynta runtom.
  3. Tillsätt mangojuicen och kokosmjölken, sänk till medelvärme och sjud 8-10 minuter. Blanda ner den tärnade mangon och hälften av koriandern.
  4. Servera kycklingen med ris och naanbröd. Strö över resten av koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.