Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Soppa med mangold

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mangold är gott i soppa, du kan koka spenat och nässlor på samma sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär mangoldbladen i mindre bitar och hacka löken. Fräs lök och mangold lätt med smör i en gryta.
  2. Smula ner buljongen och späd med vatten. Koka cirka 15 minuter eller tills mangoldbladen är mjuka, späd med mjölk efterhand.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med brödkrutonger i tallriken och parmesan att riva över.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • thelonius 8 juli 2009

    God soppa som kommer att göras igen. Tack för receptet!

  • Annafbg 9 juli 2009

    Jag tog grädde i stället för mjölk och kryddade med lite färska örter. Blev riktigt gott, bra och lättlagad vardagsmat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.