Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk wok med kokosmjölk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära ner vitkålen så tunt som möjligt. Dela purjo-löken på längden i fyra delar och strimla den. Sätt på wokpannan. Dela broccolin i små buketter skala av det yttersta skalet på stjälken och skiva ner den i tunna bitar.
  2. Häll sesamoljan i den heta wokpannan skär kycklingfiléerna i bitar och bryn dessa gyllenbruna. Lägg i vitkålen purjolöken broccoli- stjälkarna och den krossade vitlöken. Bulta citrongräset med hand- taget på en kniv innan du lägger ner det i pannan.
  3. När grönsakerna stekt några minuter lägg ner broccolibuketterna de halverade vattenkastanjerna cashewnötterna och till sist pak choyen eller mangolden som du också skurit i bitar.
  4. Häll på kokosmjölken och blanda ner curry- chili- och koriander- pastan smaka av med salt och peppar. Låt woken stå och koka ihop ett par minuter servera den med ris och den kalla såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frucaos 21 augusti 2008

    Kanongott, och mycket bra sätt att få i maken en massa broccoli utan att han klagade!! Jag serverade den med nudlar i stället för ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.