Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangomousse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En riktigt fräsch dessert som är nyttig och vacker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna poröst till ett vitt skum. Skala mangon och mixa ihop den till en slät puré. Rör ner äggvitorna och kesellan i mangopurén. Klicka ner i små dessertglas
  2. Klipp aprikoserna till små bitar och lägg på toppen med gojibär, blåbär, cashewnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.