Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supergod till grillad fisk, men passar även till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kan med fördel göras några timmar innan, men minst 1 timma innan.
  2. Skala och tärna mangon. Finhacka koriandern. Dela och kärna ur jalapeñon, se till att skära bort alla vita kanter och finhacka den sedan. Villl man inte ha alltför start salsa kan man nöja sig med en halva. Kärna ur tomaterna, annars blir salsan för blöt, tärna dom sedan. Dela gurkan på längden och kärna ur den, görs enklast med en tesked. Ta ena halvan och dela på två längder och tärna sedan. Pressa över lime juicen från 2 limefrukter och blanda till sist i spenaten. Rör om och låt stå i kylen minst en timme. Rör om innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.