Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangosalsa till grillat

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Passar perfekt till grillad kyckling eller annat ljust kött. Lättlagat och lätt att ändra till personlig hetta för en trevlig grillkväll! Ett verkligt favoritrecept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka och blanda frukt och grönsakerna i en skål. Dela, kärna ur, ta bort strängarna och finhacka chilin. Pressa vitlöksklyftorna och skala och finriv ingefäran.
  2. Blanda alla ingredienserna till dressingen. Rör om, provsmaka, smaka av med salt och grovmald svartpeppar och strösocker.
  3. Låt salsan stå och mogna i minst 1-2 timmar i skafferiet men hellre över natten i kylskåpet.
  4. Man kan även göra den här salsan med bara persikor/nektariner i stället för mango eller med nektariner + ananas. Har även lagt till 2 kiwifrukter & 1 dl majs för en lite matigare variant.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.