Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Manna från himlen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Klassisk pudding med orientalisk touch. En efterrätt för både vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

Stöt saffranet i en mortel tillsammans med lite av sockret. Värm mjölken i en kastrull till kokpunkten tillsammans med saffran och rosenvatten. Använd inte högsta värme, då är det lätt att det bränner fast. Vispa i mannagrynen. Sänk värmen och fortsätt koka ett par minuter under omrörning. Rör ner socker och ägg. Häll upp i serveringsglas eller formar. Hacka mandeln och strö ovanpå som dekoration.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • get1 21 mars 2012

    get

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.