Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mannagrynspudding

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mannagrynspudding är jättegott och kan ätas både som mellanmål och efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka mannagrynsgröt enligt förpackningen till 4 portioner. Rör ner ägg och socker. Smaksätt med bittermandel eller russin.
  2. Häll blandningen i en smord ugnssäker form. Grädda i 200 grader ca 30-40 minuter.
  3. Servera något avsvalnad med en god sylt, personligen tycker jag att hallonsylt är godast till!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • JennyV 19 januari 2009

    Ett bra recept! Kommer att göra detta fler gånger!

  • The_mama97mia 26 oktober 2009

    ursäkta ungefär hur mkt mannagryn? Min förpackning har instruktioner på finska... haha...

  • gunnar 25 januari 2018

    very nace

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.