Frasig rulltårta med kesella vanilj, blåbär och hallon- enklare och godare kan det inte bli.
95 kalorier per skiva
2 g fett
2 g protein
18 g kolhydrater
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och smörj det med oljan.
- Vispa äggvitorna till hårt skum i en ren bunke. Vispa i sockret lite i taget. Blanda försiktigt i marsánpulvret med en slickepott.
Bre ut marängen på bakplåtspapperet- men inte ända ut till kanten, eftersom marängen flyter ut i ugnen.
Grädda mitt i ugnen 30 minuter. Låt svalna.
- Stjälp upp marängen på ett rent bakplåtspapper. Bred ut kesellan på marängen, strö över bären.
Rulla ihop marängen hårt från långsidan. Rulla in den i bakplåtspapper, plasta och ställ in i frysen minst 3 timmar.
- Ta ut rulltårtan en stund före servering och skär den i skivor.
Publicerat den
1 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar