X

Maräng jordgubbs kaka recept

Laddar...
Din sökning gav 24 träffar

Päronmaränger

Underbart,att det gick att smaksätta med essens. På bilden är det som sagt päron och i ugnen står jordgubbsmaränger och blåbärsmarängerna är på gång också. Jag gjorde jättesmå maränger och fick ut fle..Farfars skägg

Detta receptet är från Dansukkers danska site där den heter Bedstefars skæg. Påminner om en rabarberpaj som min faster brukade göra. Var namnet kommer ifrån vet jag inte.

Jordgubbsmarängrulle
Jordgubbsmarängrulle

Rulltårta går hem i alla lägen! Här är den i marängform med hasselnötter och en ljuvlig fyllning av vaniljkräm och jordgubbar.
Frasig jordgubbstårta
Frasig jordgubbstårta

Saftig sockerkaka, frasig maräng, vispgrädde och nyplockade jordgubbar gör den här tårtan till kalasets höjdpunkt. Bottnarna kan du baka när du har tid och sedan frysa in för att plocka fram när gäste..


Filodegsmaräng med choklad
Filodegsmaräng med choklad

Dessa annorlunda maränger har lång hållbarhet. Frasig filodeg håller samman spröd maräng medan jordgubbssås och choklad gör kakorna extra festliga.
Mandel- och jordgubbsmums
Mandel- och jordgubbsmums

Uppvispad och fluffig vaniljpannacotta på en god mandelmarängbotten, toppad med jordgubbssorbet och jordgubbar. Mums mums! Desserten är glutenfri.


Jordgubbsblommor
Jordgubbsblommor

Gott, speciellt krämen. Kan byta ut smeten med muffinssmet. Godare dagen efter när kakorna är blötare!