Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängtårta med vanilj och daimkross

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Smarrig och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg marängbotten på alminiumfolie ( ta så mycket att du kan svepa in den färdiga tårtan i folien). Vispa vaniljvispen och bred ett lager på marängbotten. Krossa en Daim i småbitar och strö ut över vispen. Lägg nästa lager maräng och följ samma procedur. Se till att du har rikligt med visp och daim till sista lagret. Slå in tårtan i foliet och ställ den i frysen i minst 2 timmar.
  2. Tårtan är godast dagen efter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.