Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst hallontårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Söt och syrlig glasstårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden hårt och rör ned äggulor och socker.
  2. Vänd ned maränger och hallon och häll upp en pajform med löstagbar botten som är fodrad med plastfolie. Frys tårtan i minst 2-3 timmar.
  3. Smält sylten i en kastrull, ta fram tårtan och pensla den med hallonsylt, så det täcker och blir en glansig yta. Skär i bitar och garnera med citronmeliss. Servera direkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Europe 21 november 2011

    Gillar dina recept, som är lätta att följa. Tack! Europe

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.