Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst marängsviss

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Serveras uppskivad med färska bär.

Ingredienser

Instruktioner

Klä en avlång brödform med dubbel plastfolie så att den når över kanterna. Vispa grädden, inte för hårt, och blanda i vaniljsockret och kokos. Bred ut ett lager grädde i formen och spritsa stängar av chokladsås. Tryck ner ett lager maränger tätt och spritsa över mer sås. Täck med grädde, sås och ett lager maränger och sist resen av grädden och sås. Vik om folien så det sluter tätt. Frys minst 5 timmar helst mer. Ställ marängen i kyl någon halvtimme innan den skivas upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.