Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängsviss med klementiner, bananer, glass och gräddbullar

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegod och smarrig efterrätt. Klementinerna ger en syrlig och frisk smak. Punchen är pricken över i-et. Gott att servera till är små gräddbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva bananerna. Dela klementinerna i klyftor. Vispa grädden med 2 msk socker.
  2. Äggtoddy: Vispa äggulona med sockret till äggtoddyn.
  3. Varva sedan bananer, klementinklyftor, vispad grädde, vaniljglass och äggtoddy. Översta lagret skall vara grädde.
  4. Garnera med maränger och klementinklyftor. Sist men inte minst, droppa lite punch över hela rätten. Servera gräddbullarna på en tallrik, vid sidan om. Mums filli baba!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.