Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med apelsinkrokant

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mäktigt, men mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladkakorna i vattenbad. Vispa äggulor med socker och salt. Blanda ihop och låt svalna något.
  2. Vispa grädden hårt. Rör ned hälften i chokladblandningen. Vänd ned resten av grädden. Spara ev. en klick till garnering.
  3. Häll upp i portionsskålar. Ställ i kylskåp.
  4. Garnera vid servering med en klick grädde och mandarinklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.