Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimpannacotta

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Pannacotta tillhör min favorit bland desserter. Daim passade perfekt till denna lena pannacottan :-)

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinet i ca 5 min. Koka upp grädden tillsammans med sockret. Lägg i chokladen och låt smälta ihop. Krama ur gelatinbladen och lägg i och rör runt tills gelatinet löst sig. Häll upp i glas och låt svalna i ett par timmar eller över natten.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Jennemz 20 oktober 2010

    Antar att man ska hacka daimen innan? Eller är det choklad med daimkross i?

  • eva_jonte 20 oktober 2010

    japp, smält chokladen står det :-) Det är marabou daim!

  • MADONA 7 januari 2011

    hur många portioner

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.