Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med banan och choklad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Testade att ändra i ett recept och lade till några godheter och det blev så lyckat så att jag vill dela med mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º
  2. Vispa ägg och socker tills smeten blir porös. Häll i grädden. Blanda alla torrvaror.
  3. Häll i mjölblandningen i smeten och rör om Skiva bananerna, hacka chokladen grovt och blanda ner det i smeten.
  4. Smöra och bröa en form.
  5. Häll i smeten och ställ mitt i ugnen i ca 45 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Woppie_my 17 augusti 2010

    Här lyckades jag att misslyckas totalt. glömde att känna efter om kakan tagit ihop ordentligt. men den såg så fin ut på ytan, men då jag vände på den ran smeten ur formen, suck. men trots detta ska jag nog försöka igen, för då smeten var så god som den var kan ju inte den färdiga kakan vara fel;) kan kanske behöva lite mer tid i ugnen?? i alla fall i min;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.