Fantastisk god fudge som smälter i munnen. Finns alltid på vårat gottebord vid jul.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Dessa kolorna är såååååååååååååååå goda, tar man 1 så vill man ha fler. Jag brukar göra dessa varje år och dom går åt. Brukar ha lite äkta vaniljsocker i.
Supergott! Tycker en chokladälskande bagare :)
Supergott! Tycker en chokladälskande bagare :)
Supergott! Tycker en chokladälskande bagare :)
Supergott! Tycker en chokladälskande bagare :)
Supergott! Tycker en chokladälskande bagare :)
Supergoda och enkla..det blir defintivit att göra fler gånger!
Jättegott! Första satsen lär vara slut innan julafton! :)
Gott men fudge? Detta smaka ju som knack. 4 stjarnor for god smak i alla fall.
Mmm ... väldigt god och lättlagad fudge,den bara smälter i munnen :-)!!!
"Låt koka tills temperaturen är 120 grader" Någon som vet hur länge det är då man inte äger någon termometer?
Livsfarlig! Fullständigt livsfarlig. För midjan alltså ,->
Instämmer med de övriga i skaran -Riktigt gott!
Den här är fantastiskt god, blir nog en tradition här hemma med.
Makalöst gott och även lätt att både göra och äta :0)
Rekommenderasf, lätt att göra och fantastiskt gott. Men det blir ju väldigt sött förstås, jag gissar att barnen kommer gilla detta skarpt :) Har även gjort en sats med en mörk choklad av god kvalitet, blir lite vuxnare smak.
Jättegoda! Hade ingen termometer, men lät det koka tills det klarade kulprovet.
Mycket goda och en härligt fudgig konsistens som inte ät kristalliserad. Smakar ganska mycket honung vilket jag tyckte var gott. Jag granerade med lite smält blockchoklad och smått strössel, blev mycket fina. Blev så uppskattade bland mina vänner att flera ville ha receptet. :D
Jattegott! Min syster hade ingen Marabou choklad har i USA, men det finns nat liknande "Symphony" Den har liksom lite Dajm crisp och notter i. Hon blandade i det och det blev ortroligt gott. Tack for receptet! Ska ga och gora en sats nu direkt, fast julen ar over :) Eva
Gjorde denna tillsammans med några kompisar då vi gjorde julgodis. Allt annat var ingenting, maraboufudgen var så underbar! Blev helsuccé och de slutade med att ja fick printa ut recept och ge till dem :D Denna är ett måste! Mums!
ja undrar om den går att frysa eller hur länge håller den när man gjort den.
Herregud vad goda dom blev och så perfekt konsistens!! Jag använde marabous mörka choklad och hade ingen honung hemma så den uteslöt jag bara, helt klart nya favorit tillsammans med klassikerna knäck och kola!
Åhhhhhhhhhhh vilka goda fudge!!!!! Man kan t o m koka dem till 120-125 grader, det går bra. Helt fantastiskt jättegoda!!!!!!!!
Den blev verkligen helt fantastisk! Jag uteslöt honungen då jag endast hade Marabous vita choklad hemma. Konsistensen blev precis som fudge ska vara, så den smälter i munnen och lätt smulig. Jag ser fram emot att testa denna med marabous andra choklad sorter!! <3
Den absolut godaste fudge jag någonsin smakat, den här är underbart god och dessutom så är den lätt att göra. Den får högsta betyg av mig. Tack för ett toppenrecept! :-) God Jul.
Tack för ett jättegott recept GOD JUL!!!!
Alltså, denna fudge är ju bara så god! Min dotter har gjort den i flera år nu och det är ingen jul om den inte finns med bland att gott.
Så himla gott! Funnits med på vårt gottebord i flera år nu! Stort tack för ett kanonbra recept!
Vad har jag gjort för fel? Den stelnar ju inte. Använde termometer, som det stod i receptet. Mvh Anna G