Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maräng tårta 2

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lite anorlunda tillagning och med smörkräm istället för chokladkräm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor, socker och ättikan till styv maräng. Vänd försiktigt ner Rice crispies.
  2. Grädda i en långpanna, klädd med bakplåtspapper, i 125 ° i mitt i ugnen 1,5 timme.
  3. Kräm: Sjud upp på svag värme under omrörning, till krämen tjocknar.
  4. Ta bort från värmen och vispa ner 125 g smör. Ställ på avsvalning.
  5. Dela märängbotten, bred den kalla krämen över och toppa med grädde, lägg den andra halva över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.